sve kategorije
EN

PORTFELJ

Style Arts s neprestanim naporima i ustrajnim traganjem za umjetnošću, oslanjajući se na bogato iskustvo i resurse akumulirane u velikim projektima, SA je poduzela više od 5,000 vrsta umjetničkih projekata i projekata diljem svijeta.
Tematski park
 • Tematski park svijeta bajki Ocean Flower Island

 • Tematski park u Šangaju

 • Unutarnji tematski park Doha Oasis Quest

 • Zhuhai Chimelong Oceansko kraljevstvo

 • Šetnica grada Pekinga Universal Studios

 • Otok oceanskog cvijeta

 • Country Garden Texas Water World

 • Jungle Roller Coaster iz Chimelong Ocean Kingdom

 • Zhangjiajie stakleni most sa TCP stubom od kamena + 50 m Bungee most + ljuljačka

  ODABRANI PROJEKTI

  Šangajski Disneyland

  Shanghai Disneyland, prvi Disneyev tematski park u kontinentalnoj Kini, nalazi se u Chuansha New Town, Pudong New District u Šangaju. Službeno je otvoren 16. lipnja 2016. To je prvi Disneyjev tematski park u kontinentalnoj Kini, treći u Aziji i šesti u svijetu.

  Park ima sedam tematskih zona: Mickey Street, Fantasy Garden, Adventure Island, Treasure Bay, Tomorrowland, Fantasy World, Toy Story Park; dva tematska hotela: Shanghai Disneyland Hotel, Toy Story Hotel; i mnoge svjetske premijere projekta.

  Naša tvrtka je odgovorna za dizajn proizvoda, proizvodnju i montažu 11 blokova parka (GRC, GRP/MAI)

  S.O.W. included facade: 402、403、404、405、406、409、411、412、414、415、416

  Otok Ocean Flower (Rockwork, Fairy Tale World tematski park, Sea World)

  Hainan Ocean Flower Island glavni je razvojni projekt Evergrande Grupe posljednjih godina, s ciljem izgradnje najvećeg svjetskog umjetnog otoka i turističkog projekta stoljetne klase. Projekt ima ukupnu površinu od 54 hektara.

  Dječji svijet Ocean Flower Island, koji pokriva pet tematskih područja kineske mitologije, zapadnoeuropskih bajki, starogrčke mitologije, američkih plemenskih bajki i drevnih arapskih bajki te više od 30 međunarodnih velikih igračkih projekata.

  Naša tvrtka je odgovorna za projekt tematskog pakiranja fasada građevinskih jedinica u zapadnoj Europi i području Kine (ukupno 11 građevinskih jedinica). Uključujući kreativni dizajn, razvoj tehničkog dizajna, izradu proizvoda i instalaciju i izgradnju na licu mjesta.

  Unutarnji tematski park Doha Oasis Quest

  Doha Oasis je sveobuhvatni zatvoreni tematski park u Dohi, Katar. Vlasnik se nada da će posjetiteljima pružiti impresivno iskustvo katarske kulture Dohe.

  Naša tvrtka sudjeluje u vizualnom tematskom radu projekta, od sheme do implementacije projekta, uključujući kreativni dizajn, konstrukcijski dizajn, sveobuhvatnu primjenu materijala, razvoj dizajna i dizajn murala i proizvodnju, kako bi se u potpunosti razumjela i izrazila vizualna privlačnost parka.

  Umjetnička tematika parka uključuje koliziju različitih materijala i tehničkih struktura, što predstavlja određene izazove za upravljanje i kontrolu projekta.

  Sustav upravljanja projektima BIM usvojen je za preciznu simulaciju specifične situacije oblika i strukture arhitektonske umjetnosti, unaprijed riješiti problem unakrsnih operacija na licu mjesta, izbjeći i smanjiti rad na modifikacijama na licu mjesta i učinkovito uštedjeti vrijeme izgradnje i izgradnje. troškovi.

  Zhuhai Chimelong International Ocean Resort
  Chimelong Group uložila je 20 milijardi juana u izgradnju Zhuhai Chimelong International Ocean Resorta. StyleArt sudjeluje u dubinskom dizajnu i proizvodnji nekih umjetničkih proizvoda Ocean Kingdom, Hengqin Bay Hotela i Penguin Hotela, koristeći GRG, GRC i TCP materijale na sveobuhvatan način. Kako bi poslužili projektu, naš umjetnički tim surađuje s vrhunskim međunarodnih umjetnika da zajednički osmisle putovanje iz snova na ocean.