sve kategorije
EN

PORTFELJ

Style Arts s neprestanim naporima i ustrajnim traganjem za umjetnošću, oslanjajući se na bogato iskustvo i resurse akumulirane u velikim projektima, SA je poduzela više od 5,000 vrsta umjetničkih projekata i projekata diljem svijeta.
TCP skulptura
 • Tematski park svijeta bajki Ocean Flower Island

 • Tematski park u Šangaju

 • Unutarnji tematski park Doha Oasis Quest

 • Otok oceanskog cvijeta

 • Country Garden Texas Water World

 • Jungle Roller Coaster iz Chimelong Ocean Kingdom

 • Zhangjiajie stakleni most sa TCP stubom od kamena + 50 m Bungee most + ljuljačka

  ODABRANI PROJEKTI

  COUNTRY VRT TEXAS VODA RIJEČ
  Wuchuan Country Garden. Zaljev Dinglong nalazi se u gradu Wuchuan, obalnom području Zhanjianga, Guangdong. Cijeli projekt izgradili su Dinglong Group i Country Garden Group, a angažirali su tvrtku za planiranje i dizajn svjetske klase, Atkins, za provedbu cjelokupnog planiranja. Projekt pokriva površinu od 16,000 mu. Shema koja se temelji na crtanju i funkcionalnim zahtjevima, usvaja napredni BIM kako bi se postigla stroga kontrola za cijeli postupak od izrade do instalacije. Učinak kamenog rada odnosi se na realistične slike Grand Canyona Colorada.
  Zhangjiajie stakleni most sa TCP stubom od kamena + 50 m Bungee most + ljuljačka

  Stakleni most Zhangjiajie Grand Canyon, poznat po svojoj najvišoj i najdužoj znanstvenoj i tehnološkoj inovaciji na svijetu, osvojio je nagradu Arthur Haydn s 35. međunarodne konferencije o mostovima.

  Glavni raspon staklenog mosta bio je 430 metara. Jedan se proteže kroz kanjon. Paluba mosta bila je duga 375 metara i široka 6 metara. Paluba mosta bila je oko 300 metara od dna. Style Arts sudjelovao je u izradi 50-metarskog stupa mosta Zhangjiajie Glass Bridge--TCP stijena, od razvoja dizajna projekta do izgradnje čelične konstrukcije i konstrukcije čelične mreže.

  Umjetnički učinak TCP stijena prirodno je integriran u cjelokupni krajolik Zhangjiajiea. Postizanjem jake potporne točke za razdvojni most od 430 metara, teren Zhangjiajiea je strm i gradnja teška, a izvrstan izraz i savršen završetak projekta dovoljni su da ilustriraju naš dizajn, tehnologiju i mogućnosti izgradnje na licu mjesta. .

  Jungle Roller Coaster of Chimelong Ocean Kingdom (TCP)
  Izgled imitacije TCP drveta,U ovom projektu koristili smo 3D model i tehnologiju 3D ispisa za analizu strukture i koristili smo TCP kiparske letjelice kako bismo postigli teksturu debla.
  UNIVERZALNI STUDIJI PEKING

  Za projekt Beijing Universal Studios naša je tvrtka vodila bliske akademske rasprave i suradnju s dr. Feng Pengom s Instituta za nemetalne materijale Sveučilišta Tsinghua.

  Kroz inovativni razvoj novog materijala UHPC, korištenje dizajna BIM sustava i demonstraciju genijalnog konstrukcijskog dizajna, savršeno rješenje za poteškoće izgradnje hotelske kupole: Na nadmorskoj visini od 50-60 metara kupola je izrađena od -metalni materijali (kako bi se izbjegle smetnje radarskoj stanici), FRP se koristi kao strukturno rebro, a 12-metarski UHPC proizvod s jednim čipom se koristi za dovršenje oblika.

  Nakon brojnih rasprava, prakse i podrške kineskih i američkih konzultanata i stručnjaka, provjera je završena i dobila je veliko priznanje od strane vlasnika.