sve kategorije
EN

Gips ojačan staklenim vlaknima (GRG)

Gips ojačan staklenim vlaknima (GRG), to je modificirani materijal za ukrašavanje žbuke od vlakana, koristeći visokokvalitetni prirodni modificirani gips kao osnovni materijal, dodajte staklena vlakna visoke čvrstoće otporna na lužine i malu količinu ekološki prihvatljivih aditiva, predlijevanje Napravljeni novi ukrasni materijali, naširoko se koristi zbog svoje male težine, dobre čvrstoće i jednostavnog transporta i ugradnje.

GRG Uglavnom se koristi u zatvorenim prostorima ili u zaštićenim prostorima, koji se u tvornici mogu izraditi u gotovo bilo koji oblik i veličinu. To je vatrootporni materijal klase A, spojevi se lako mogu brtviti i popraviti. GRG je ekonomičan materijal, može se koristiti u arhitektonskim aplikacijama kao što su stropovi, stupovi, ukrasni zidni paneli, kupole, skulpture, pregrade, svjetlosna korita i još mnogo toga.

svojstvo
Dorada
Površina GRG-a može se obojiti u bilo koju boju, može se izraditi u bilo koji oblik i bogatim efektima kao što su izdubljivanje, simulacijsko modeliranje itd.

GRP projekti